Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


NATTREA STENUNGSUND - 1 DECEMBER

2014-11-28 18:00:00

Nattrea STD Dec 2014

Måndagen den 1 december sparkar vi igång julshoppingen med en STOR nattrea hos Musikverkstan på CW Borgs väg 4 i Stenungsund. Allt i butiken är nedsatt och vi lämnar upp till 70% rabatt. Vi har stängt under dagen för att prismärka om och håller öppet mellan kl. 17:00 - 21:00.

Vi har laddat upp med extra mycket produkter från våra butiker i Göteborg och Borås denna kväll och oavsett om du bara behöver ett par set strängar eller om du är på jakt efter en ny förstärkare lönar det sig att komma in till oss! Vi passar även på att tokrensa bort lite utgångna modeller, begagnade varor och saker som vi helt enkelt tröttnat på.

Vi publicerar inga nattreapriser på vår hemsida, utan enda chansen att få reda på vad drömgitarren kostar är att komma till butiken.

Följ oss på Facebook - smygtitta på rean

Under måndagen kommer vi kontinuerligt att lägga ut lite teasers på vår facebooksida. Följ oss gärna där, så får du förhandsinformation om heta reavaror!

Klicka här och gilla oss på facebook!

Välkomna önskar Bengt, Martin & Jerry

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.