Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


VIP-kvällar med massor av specialerbjudanden

2014-11-12 00:00:00

VIP Kväll Fitzpatrick

Musikverkstan bjuder in till VIP-kväll. Vad står då VIP-kväll för? Vi kunde inte riktigt bestämma oss för om det var "Very Important Products" eller "Very Inexpensive Prices"? Men då båda beskrivningarna stämmer bra in på vår nästa butiksaktivitet, så får ni välja själva!

Tisdagen den 18/11 och onsdagen den 19/11 får Musikverkstan Göteborg respektive Borås besök av en av våra bästa och viktigaste leverantörer - Fitzpatrick - och arrangerar tillsammans med dem två kvällar med produktdemonstrationer och pressade priser på massor av utvalda produkter.

TC Knappar
MUSIKVERKSTAN GÖTEBORG

Tisdagen den 18 november - extraöppet till kl. 20:00

15:00 - Demo: Blackstar ID-series förstärkare. Upplev en fantastisk serie gitarrförstärkare med Super Wide Stereo effekter.

17:00 - Demo: Simon & Patrick. Stålsträngade Premium gitarrer från Kanada.

19:00 - Demo: TC Electronics / TC Helicon.

MUSIKVERKSTAN BORÅS

Simon Patrick Folk

Onsdagen den 19 november - extraöppet till kl. 20:00

15:00 - Demo: Blackstar ID-series förstärkare. Upplev en fantastisk serie gitarrförstärkare med Super Wide Stereo effekter.

17:00 - Demo: Simon & Patrick. Stålsträngade Premium gitarrer från Kanada.

19:00 - Demo: TC Electronics / TC Helicon.

Fitzpatrick är generalagenter för märken som TC Electronic, Blackstar, Schecter, Vintage Guitars, Simon & Patrick, Moog, Studio Projects, Blue Microphones, Rotosound, Paige Capos, Beyerdynamic, JoeMeek, Universal Audio och Proel för att nämna några.

På samtliga av dessa märken erbjuder vi specialpriser i våra butiker under dessa dagar på allt ifrån instrument, pedaler, förstärkare, hi-tech utrustning och mikrofoner till tillbehör som exempelvis strängar, kablar och capos.

Blackstar ID

VINN EN GITARR FRÅN SCHECTER - STÖD BARNCANCERFONDEN!

I samband med denna aktivitet kommer vi att ha ett lotteri där du har chansen att vinna en gitarr från Schecter. Varje lott kostar 20 kr och samtliga pengar som kommer in på lotteriet går oavkortat till Barncancerfonden.

Har du inte möjligheten att delta på aktiviteten, men ändå vill vara med och bidra till Barncancerfonden, så går det utmärkt att sätta in valfritt belopp till PLUSGIRO: 273811-0 och märk inbetalningen med "MUSIKVERKSTAN MOT CANCER".

Alla som skänker 500 kr eller mer får 2 set valfria gitarrsträngar från Rotosound (Glöm inte skriva din adress).

Vi ses!

Musikverkstan

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.