Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


NATTREA GÖTEBORG - 6 NOVEMBER!

2014-11-04 00:00:00

Nattrea GBG November 2014

Torsdagen den 6 november har vi STOR nattrea hos Musikverkstan på Andra Långgatan 35 i Göteborg. Allt i butiken är nedsatt och vi lämnar upp till 70% rabatt. Vi har stängt under dagen för att prismärka om och håller öppet mellan kl. 17:00 - 21:00. Oavsett om du bara behöver ett par set strängar eller om du är på jakt efter en ny förstärkare lönar det sig att komma ner! Vi passar även på att tokrensa bort lite utgångna modeller, begagnade varor och saker som vi helt enkelt tröttnat på.

Vi publicerar inga nattreapriser på vår hemsida, utan enda chansen att få reda på vad drömgitarren kostar är att komma till butiken.

Kom i tid - köp strängar för 1 kr/set

Thomastik InfeldJa, du läste rätt! Kom till nattrean i tid. De 20 första kunder får nämligen köpa ett set riktigt bra Thomastik Infeld Superalloy elgitarrsträngar för endast 1 kr (ord pris 89:-). Max 1 set/kund.

Följ oss på Facebook - smygtitta på rean

Under torsdagen kommer vi kontinuerligt att lägga ut lite teasers på vår facebooksida. Följ oss gärna där, så får du förhandsinformation om heta reavaror!

Klicka här och gilla oss på facebook!

Vi ses!

Hälsningar,

Musikverkstangänget

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.