Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Oktoberfest - Hösten stora REA!

2014-09-27 00:00:00

Oktoberfest 2014

För femte året i rad startar nu Musikverkstans Oktoberfest. Höstens stora REA med massor av instrument och tillbehör till galet bra priser! Har du dessutom laddat ner Musikverkstans App till din iPhone eller Android, så kryddas rean rejält med massor av bra kupongerbjudanden och kampanjkoder.

LADDA NER APPEN HÄR >>

Rean startar onsdagen den 1 oktober och håller på under hela månaden.

Under oktoberfesten sänker vi våra priserna på massor av varor och lämnar upp till 55% rabatt. Vissa priser sänks endast i butik, då vi inte vill irritera våra konkurrenter mer än vanligt - så masa dig ner till någon av våra affärer där du hittar ännu mer fynd. Allt från instrument och förstärkare, tillbehör och begagnade artiklar. Klicka på länken nedan där vi visar upp ett axplock av klipp som kan göras. Notera att vissa produkter endast finns i enstaka exemplar och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Klicka här för att se ett axplock av vad du kan fynda under Oktoberfesten >>

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.