Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Pedalväska för endast 99:-, vid köp av pedaler från EHX

2014-07-04 00:00:00

EHX Pedal Board Bag

Pedaler är roligt tycker vi på Musikverkstan! Någonting som är nödvändigt, men kanske inte lika roligt att köpa är pedaltillbehör. Vi har uppmärksammat detta och kör nu en kampanj där du får en Electro Harmonix Pedal Board Bag för endast 99:- (ord pris 399:-) vid köp av pedaler från Electro-Harmonix för 1500:- eller mer.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t.o.m 31 augusti 2014.

Vi har ett stort sortiment från EHX med många av deras coola nyheter på lager, såsom B9 Organ Machine, Tortion, Soul Food, LumberJack, Hot Tubes m fl.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA >>

Information till dig som beställer på nätet:

* Beställ de pedaler du önskar ur Electro-Harmonix sortiment för 1500:- eller mer.

* Beställ även Electro Harmonix Pedal Board Bag för 399:- så justerar vi priset manuellt innan ordern går iväg från oss.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.