Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Musikverkstan @ Fuzz Guitar Show 10-11 maj!

2014-05-07 00:17:00

Fuzz 2014 LogoÄntligen dags för Fuzz Guitar Show den 10-11 maj i Eriksbergshallen i Göteborg. Musikverkstan finns förstås på plats och i år har vi laddat lite extra mycket - med dubbelt så stor monter som ifjol och med massvis av instrument, förstärkare, pedaler och tillbehör på plats!

Nytt & stekhett från VGS Guitars
Vi ställer bl a ut nyheter från VGS Guitars från såväl deras elgitarrserier, som nya akustiska Root och Belle Rose serier. Den magiske gitarristen Tommy Denander kommer finnas på plats i vår monter och demonstrera sin flång nya signaturmodell med True Temperament hals.

Förstärkare från Peavey
Classic 30, Delta, 6505 eller Vypyr. Vi har ett axplock godbitar från Peavey med oss på plats till kampanjpriser.

Effektpedaler så det räcker och blir över...
Över 100 olika effektpedaler till extra bra pris står redo på vår gigantiska pedalbord från tillverkare som MXR, Dunlop, Way Huge, TC Electronic, Electro-Harmonix, T-Rex, Blackstar, Ibanez, VGS, Fulltone m fl. Bra grejer från 300 spänn och upp...

Guror från Washburn
Musikverkstan är stolta återförsäljare av Washburn. På Fuzzmässan har vi elgitarrer från Parallaxe serien, samt några prisvärda godbitar ur Washburns akustiska sortiment. Köper du en gitarr till mässpris, så bjussar vi dessutom på en t-shirt.

Mässklipp på stålsträngat!
Är du på jakt efter en sommargitarr, så kommer vi ha många bra mässerbjudanden i vår monter från bl a Washburn, Levin och VGS. Både nylonsträngat och stålsträngat till pressade mässpriser och som vanligt med Musikverkstans unika livstids servicegaranti! Och är det så att du hellre vill ha en Banjo eller en Ukulele och underhålla dina gäster med på grillfesten, så har vi tänkt på dig med...

Tillbehör, tillbehör och ännu mer tillbehör
Plektrum, strängar, capos, axelband, vårdprodukter, stämapparater, kablar, gitarrställ, strängvevar, sliderör, straploks, vägghängare m.m. Vi har tänkt på det mesta som.

Kontant, Kort, Faktura eller Delbetalning
Du kan givetvis handla av oss på det sätt som passar dig bäst. Kontant eller med kort. Mot faktura eller delbetalning (upp till 12 månader räntefritt) via Klarna.

På lördag kl 10:00 drar det igång. Be there :-)

***

Mässdeal: 2 vägghängare för en hundring!

Ifjol sa det swisch! I år kör vi en favorit i repris på Fuzzmässan då ni kan köpa 2 st vägghängare för gitarr för bara 100 spänn (ord pris 99 kr/st). Vi har så det räcker för 75 kunder. Först till kvarn...

***

Superklipp: Elgitarrsträngar från 25 kr/setet

Vi har 100 set elgitarrsträngar (9-42 och 10-46) från Peavey som vi kör ett riktigt rackarbajsarpris på i samband med Fuzzmässan och slumpar bort för löjligt låga 25 kr/set (ord pris 59:-/set). Don't miss out!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.