Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Slutspurt - Summer Sale!

2013-07-25 00:00:00

Det drar ihop sig till slutspurt i årets Summer Sale hos Musikverkstan och vi har inför den sista veckan laddat upp med lite extra bra priser och erbjudanden!

WASHBURN WEEKEND SPECIAL

Mellan Fredagen den 26 juli och Söndagen den 28 juli kommer vi att ha lite extra specialerbjudanden på akustiska gitarrer från Washburn. Förutom våra redan superlåga REA-priser, så får du en gigbag (värde 295:-) alternativt en stämapparat (värde 195:-) på köpet. OBS! Gäller endast innevarande lager av gitarrer och ej nybeställning.

Klicka här för att komma till produkterna >>

***

VGS GUITARS & ALPHA AUDIO PÅ PLATS I GÖTEBORG

Måndagen den 29 juli får vi besök av Sebastian Johannesson i vår butik i Göteborg. Sebastian representerar GEWA och är produktexpert på en lång rad märken som vi arbetar med. Däribland VGS Guitars, Alpha Audio, Miguel Almeria, Hot Wire Cables, BSX Stands, Laboga Amplifiers för att nämna några. Denna dag pressar vi priserna extra mycket på på produkter ifrån dessa tillverkare.

***

10-PACK D'ADDARIO STRÄNGAR + STÄMAPPARAT FÖR 395:-

Helt oslagbart erbjudande, men ytterst begränsat antal. Gäller 10 set EXL120 från D'addario (dimension 9-42) och dessutom får du en stämapparat på köpet!

Klicka här för att beställa >>

***

ALESIS DIGITALTRUMSET TILL KANONPRIS!

Tillbaka i lager och fortsatt superpris på Alesis DM6 Digitaltrumset inklusive extra tillbehör såsom pall, lurar och extra stockar för bara 3999:-

Givetvis kan man köpa trumsetet löst och då landar det på 3499:-

Klicka här för att beställa eller läsa mer >>

***

Vi har öppet hela sommaren, precis som vanligt. Välkomna in!

Musikverkstan Göteborg
Öppettider: Vard. 11-19, Lör. 11-16, Sön 11-15

Musikverkstan Borås
Öppettider: Vard. 11-18, Lör. 11-15

Musikverkstan Stenungsund
Öppettider: Vard. 11-18, Lör. 11-14

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.