Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Andra Långdagen @ Musikverkstan

2013-05-15 16:16:00

Andra Långdagen Affisch 2013Lördagen den 1 juni har det blivit dags för ett av Göteborgs i särklass bästa events då Andra Långgatans dag firas! En gatufest som saknar motstycke!

Musikverkstan på Andra Långgatan 35 laddar förstås lite extra denna dag med livemusik utanför butiken, extraöppet till kl 18:00 och massor av specialerbjudanden.

Gilla oss på Facebook för löpande info om Andra Långdagen!

Följande akter kommer att uppträda utanför butiken.

Endbite

Keep It real, Keep It Rock! 2/3-delar av besättningen i detta tvättäkta och svängiga rockband arbetar till vardags på Musikverkstan. Martin på trummor och Jesper på gitarr & sång.

Ni har säkert hört dessa grabbat prata sig varmt för gitarrer, förstärkare och effekter i butiken. Nu har ni chansen att höra vad dom går för när dom spelar!

Endbite

Revolve

Revolve är ett rockband från Göteborg som just nu är aktuella med videon till Hurricane. Låten är bandets första singel från deras kommande album som ska släppas den 31 augusti. Singeln Hurricane har både spelats på P3 och Bandit Rock.

Revolve är: Nils Tengvar - Gitarr, Sång och Piano, Joel Djerf - Bas, Jarkko Kyyriäinen - Trummor

Revolve

Gilla oss på Facebook för löpande info om Andra Långdagen!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.