Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Handla kabel - Få 2 set strängar på köpet!

2013-04-05 16:03:00

Proel Die HardMusikverkstan presenterar lite stolt Proel's Die Hard X-series kablar som kommer att finnas i vårt standardsortiment framöver! Vi har provat och testat många kablar genom åren och audiofiler som vi är, så kan vi inte annat än att påstå att detta är kablarnas kabel om man inte vill lägga ut en halv förmögenhet!

I sortimentet finns gitarrkablar av högsta kvalitet med raka och vinklade kontakter, samt med s.k. Silentswitch för att undvika knaster och sprak när man stoppar in/plockar ut kabeln ur förstärkaren. Dessutom ett urval pålitliga XLR-kablar och stabila speakonkablar.

Samtliga kablar har ledare i syrefri koppar och originalkontakter från Neutrik.

Vi kör omgående en fantastisk deal! Köp valfri instrumentkabel från Proel's Die Hard X-series och få 2 set elgitarrsträngar eller 2 set Jumbo Kings stålsträngar från Rotosound på köpet (värde ca 158 - 190 kr).

Erbjudandet gäller t.o.m 31 maj 2013.

Klicka här för att beställa

Vid beställning på hemsidan, så uppmanar vi er till att lägga beställning på önskad kabel/kablar, så kontaktar vi er strax därefter för information om vilken sorts strängar ni önskar.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.