Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Guitar Check 15-17 februari

2013-02-08 00:00:00

Vi på Musikverkstan bryr oss om dig och ditt instrument. Ett bra justerat instrument inspirerar till att spela mer - och vi vill att du skall spela mycket!

Lämna in ditt instrument mellan fredagen den 15 februari till söndagen den 17 februari i någon av våra butiker och köp samtidigt 3 set valfria gitarrsträngar eller 2 set bassträngar, så bjuder vi på en kostnadsfri omsträngning, halsjustering och intonering (totalt värde ca 400 kr).

Erbjudandet gäller max 1 instrument per kund.

Vi öppnar kl. 11:00 och tar instrumenten i inlämnad ordning, vilket innebär att du som hänger på låset kommer att kunna hämta ut din gitarr eller bas först.

Vi lagerför strängar från bl a D'addario, Elixir, Dunlop, Ernie Ball, Martin, Rotosound, Skull Strings, Hannabach och Savarez.

Av erfarenhet vet vi att vi får in otroligt många instrument i samband med denna typ av butiksaktivitet och vill därför redan innan informera er om att ni får räkna med att vara av med instrumentet i ca en till (i värsta fall) fyra dagar.

Välkomna!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.