Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Gitarrkurser i Borås!

2013-01-25 15:25:00

Guitar Close UpPå allmän begäran startar Musikverkstan Borås gitarrkurser för nybörjare i februari. Kurserna är individuella med stort fokus på dig som elev och vi bygger undervisningen utifrån dina behov och önskemål. Du lär dig snabbt grunderna och kan börja spela riktiga låtar istället för att i veckor fördjupa sig i musikteori.

Nybörjarkursen pågår under 8 veckor med 30 minuters undervisning per tillfälle. Kurserna hålls kvällstid mellan 18:00-20:00 i vår lokal på Bryggaregatan 12.

Som kursdeltagare får du specialpris på instrument och tillbehör i vår butik. Vi erbjuder dessutom möjligheten till återköpsgaranti på utvalda instrument, samt delbetalning för dig som redan från början vill köpa en lite finare gitarr att kunna växa med.

Antalet kursplatser är begränsat och då vi utbildar elever enskilt, så startar kurserna löpande. Följande kurser erbjuds:

Akustisk Gitarr ? Steg 1
Elgitarr ? Steg 1

För dig som fullföljt någon av våra nybörjarkurser, så finns möjligheten att efter 8 veckor ta ställning till om du vill boka en fortsättningskurs.

Kursavgiften är 1690 kr och betalas vid anmälningstillfället i vår butik. Kursmaterial tillkommer med 160 kr.

Anmäl dig genom att kontakta Peter Wolak på peter.wolak@musik-verkstan.se eller ring oss på 033-101333.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.