Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


VGS Roadshow 2012 - Clinic med Tommy Denander

2012-11-11 09:00:00

VGS Roadshow

Torsdagen den 29 november händer det grejer hos Musikverkstan i Göteborg. Då kommer Tommy Denander - en av Sveriges mest anlitade studiogitarrister på besök tillsammans med VGS Guitars - och kör Clinic i butiken.

I samband med detta kan du passa på att testa gitarrer med det innovativa Evertunestallet som aldrig stämmer om sig eller Tommy's egna signatur modell TD-1 med True Temperament hals för perfekt intonation. I kombination med Evertune vill vi på Musikverkstan påstå att detta är världens bästa gitarr. Punkt!

Klicka här för att spana in VGS TD-1 Tommy Denander Signature

Ta en titt på hela sortimentet med VGS Evertune gitarrer

Tommy och Sebastian som representerar VGS kommer att finnas på plats under hela eftermiddagen för att demonstrera instrumenten. Specialpriser och bra erbjudanden utlovas på utvalda modeller.

ANMÄL DIG TILL CLINICEN

Klockan 19:00 går Tommy på scen och kör sin Clinic. Vill du komma, så ber vi dig anmäla dig på info@musik-verkstan.se med namn och telefonnummer. Antalet platser är begränsat till ca 40 personer.

I samarbete med Dark Dog bjuder vi alla som kommer på energiläsk denna kväll!

FÅ DIN GITARR SIGNERAD

Tillhör du en av dom hittills 12 lyckliga ägare som haft den goda smaken att handla en VGS TD-1 av Musikverkstan, så är du givetvis välkommen att plocka med din gitarr och få den signerad av Tommy om så önskas.

Välkomna!

Musikverkstan Göteborg
Andra Långgatan 35
Tel: 031-145522

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.