Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Sveriges lägsta priser på strängar?

2012-11-15 07:13:00

Srängbanner

Nu har vi glädjen att meddela att vi genomfört kraftiga prissänkningar på i princip alla gitarr och bassträngar!

Vad sägs exempelvis om Dunlop's fantastiska elgitarrsträngar från endast 69 kr/paket (ord pris 85 kr) eller Rotosound Swingbass elbassträngar för löjligt låga 239 kr (ord pris 325 kr). Spelar du på D'addario skall du passa på att hugga ett 3-pack EXL-strängar för bara 139 spänn och är Ernie Ball din grej har vi ett masterpack om 10 set från endast 495 riksdaler.

Vill du göra ännu bättre strängaffärer?

Kolla i så fall in Musikverkstans prispressade Valuepacks (3-p) och 6-PACK och Masterpacks (10-p), där priserna är löjligt låga! Köp lite fler, spara mer! Finns i de vanligaste dimensionerna och fabrikaten. Tips! Beställ tillsammans med dina gitarrspelande polare och du har snart sparat ihop till din favoritgura!

Klicka här för att se våra prisvärda flerpack

Priserna gäller givetvis både i butik och i webbutiken!

Upptäcker ni att vi mot förmodan ligger fel i pris på något strängset eller önskar ni köpa flerpack av något vi inte redan erbjuder idag, så är det bara att höra av sig till oss.

Musikverkstan Postorder

Telefon: 031-145440
E-post: postorder@musik-verkstan.se

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.