Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Oktoberfest hos Musikverkstan

2012-10-01 09:06:00

Nu kör vi igång Musikverkstans Oktoberfest 2012! Vårt största priskalas någonsin! Massor av produkter till smått tokiga priser!

En hel del oktoberfestpriser ligger i vår webbshop, men med hänsyn till våra konkurrenter i branschen så väljer vi att inte publicera alla priser på hemsidan. Vi uppmanar er istället att titta in till någon av våra butiker eller ringa oss om ni undrar över pris på någon specifik modell.

Vi kommer kontinuerligt under månaden fylla på med fler produkter och bra erbjudanden, så håll koll på hemsidan eller följ oss på facebook: www.facebook.com/musikverkstan

Specialpriser på VGS Guitars

Under oktober månad erbjuder vi extremt bra priser på hela VGS sortiment av gitarrer och basar, både med och utan det populära Evertune stallet. Vi har dock valt att inte publicera dessa i vår webshop, så titta in till någon av våra butiker eller slå oss en signal för mer info.

Piano & Keyboardpaket

Vi fortsätter succén med våra populära digitalpianon och keyboards från CASIO och erbjuder attraktiva paketpriser på en rad utvalda modeller under hela oktober månad.

REA på utgående modeller från Ibanez

Vi har laddat upp med ett gäng utgående modeller från Ibanez till sanslöst bra priser. Dessa finns endast i enstaka eller fåtal exemplar och principen först-till-kvarn gäller...

Dunlop Strings - Köp 3 paket, betala för 2

Exklusivt under oktober månad. Köp tre likadana strängpaket från Dunlop Strings, men betala endast för två. Vid beställning i webbshopen så dras rabatten manuellt innan vi skickar ut orderbekräftelse.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.