Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


NATT-REA I GÖTEBORG DEN 23 AUGUSTI!

2012-08-21 19:00:00

Natt REA Augusti 2012

Nu på torsdag, den 23 augusti kl. 18:00 - 22:00, kör vi en stor nattrea hos Musikverkstan på Andra Långgatan 35 i Göteborg. Allt i butiken är nedsatt och vi lämnar upp till 60% rabatt. Vi har även passat på att fylla upp med en massa varor från våra butiker i Stenungsund och Borås, så det finns extra mycket att välja och vraka bland!

Under dagen håller vi stängt mellan kl. 13:00 - 18:00 för att förbereda inför rean. Har du brådis och behöver någonting innan dess (till ordinarie pris) så får ni passa på mellan kl. 11:00 - 13:00 på förmiddagen.

Med hänsyn till våra kollegor och konkurrenter kommer vi inte att publicera några reapriser på vår hemsida, så det enda sättet att ta del av alla fantastiska priser och erbjudanden är att komma till butiken.

Vi är fullt medvetna om att vår STÖRSTA REA någonsin går av stapeln bara ett par dagar före löning. Vi vill därför passa på att informera om att eventuella köp av mer kostsamma produkter kan göras via räntefri avbetalning. Resurs Bank erbjuder 1 månad helt avgiftsfritt alternativt 3, 6, 12 eller 24 månaders räntefri avbetalning efter sedvanlig kreditupplysning.

Så oavsett om du suktar efter en ny gura eller bara behöver en kabel och några plektrum, så är det värt att besöka oss på torsdag!

Välkomna!

Musikverkstan Göteborg
Andra Långgatan 35 vid Masthuggstorget

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.