Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Tryckfel i utskick

2012-08-18 13:32:40

För ett par dagar sedan skickade vi på Musikverkstan ut vår senaste Play With Us broschyr till närmare 6000 musiker runtom i landet.

Dock har det smygit sig in ett litet tryckfel i ett av våra erbjudanden. Kupongen det gäller är för Hot Wire kablar med 40% rabatt. I texten står det "billigaste kabeln på köpet" och för att ni inte skall bli totalt förvirrade vill vi meddela att det är 40% rabatt som gäller och ingenting annat.

Anledningen till felet, var att vi från början tänkt göra erbjudandet "Köp 3, betala för 2 - den billigaste på köpet" - men efter tuffa förhandlingar med vår leverantör fick vi till 40% rabatt på valfritt antal kablar, vilket är mycket bättre för dig som konsument.

Har du inte fått vårt utskick, så skicka gärna ett mail till oss på info@musik-verkstan.se och uppge ditt namn och din adress, så skickar vi omgående ut ett exemplar till dig!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.