Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Musikmässa i Stenungsund

2012-08-07 11:51:00

Onsdagen den 15 augusti arrangerar Musikverkstan en liten musikmässa på CW Borgs Väg i Stenungsund. Vi öppnar dörrarna kl. 11:00 och håller extraöppet till kl. 20:00 på kvällen.

Produktexperter på plats

Under mässan får vi bl a besök av representanter från sju marknadsledande leverantörer som visar nyheter och banbrytande produkter.

Anders på Crafton Musik demonstrerar JamHub - den tysta replokalen, samt en rad prisvärda trådlösa produkter från JTS. Rikard från Polysonic visar upp de senaste keyboard- och digitalpiano modellerna från CASIO. Lars på GE Musik hjälper dig att hitta rätt i ESP och LTD's utbud av oerhört bra elgitarrer. Luthmans enorma sortiment skalar vi ner och låter Anders visa en del godbitar, däribland en studioutrustning och Apple anpassade prylar. Passa även på att testköra VGS olika Evertune gitarrer. Sebastian på GEWA är hos oss hela dagen och visar även upp lite prisvärda mikrofoner och hörlurar från Alpha Audio. Pia på musikskolan.se och Dennis på Notfabriken visar upp pedagogisk och bra kurslitteratur, dessutom blir det en demo av det marknadsledande notskriftsprogrammet Sibelius.

Höstens kurser

Medborgarskolan och Studiefrämjandet Vuxenskolan finns på plats och informerar om höstens kurser.

Specialerbjudanden och mässpriser

Under mässdagen har vi specialpriser på en hel produkter, samt en rad attraktiva paketerbjudanden.

Tävla & vinn akustisk gitarr och tillbehör (värde ca 2000 kr)

Delta i vår tävling på minimässan och du har chansen att vinna en akustisk stålsträngad gitarr, tillsammans med alla nödvändiga tillbehör (värde ca 2000 kr).

Spela UkuleleUkulele Seminarie

Vill du inspirera andra att spela och själv ha kul? En timmas seminarium om hur du enkelt får igång grupper med att spela ukulele. Det passar barn och vuxna, i skolan, kyrkan, studiecirkeln, på jobbet. Ukulelespel kan fungera såväl som kick-off-aktivitet som att lära ett instrument för livet.

Medtag gärna ukulele eller låna av oss. Vi erbjuder i samband med seminariet bra paketpriser på Ukulele, kursmaterial och stämapparat.

Seminariet hålls av Pia Åhlund, en av författarna till Spela ukulele. Pia är musiklärare och har bred erfarenhet av att undervisa grupper i olika åldrar i ukulele.

***

Vi vill passa på att hälsa alla som vill och kan komma, välkomna till en händelserik dag i Stenungsund, onsdagen den 15 augusti!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.