Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Ny bascombo från TC Electronic!

2012-06-15 09:22:00

TC BG250-115Vi på Musikverkstan vill slå ett rejält slag för TC Electronics nya 250 watts bascombo med 1x15" element. Spelar skjortan ur det mesta under 5000 kr och är utrustad med Toneprint, vilket innebär att du via din iPhone/iPad trådlöst kan tanka över olika gratiseffekter direkt in i din förstärkare.

När vi fick testa den för första gången och fick priset presenterades för oss, så kunde vi konstatatera att detta är för bra för att vara sant. Denna pjäs kostar endast 3890 spänn!

TC Electronic BG250-115 kommer till våra butiker i mitten av nästa vecka. Kom gärna in och testa, men lämna plånboken hemma om ni inte tänkt köpa en direkt :-)

Klicka här för att läsa mer eller beställa

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.