Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Lagerrensning - Nu tömmer vi lagret!

2012-06-10 17:25:00

Ut med det gamla, in med det nya! Nu tömmer vi våra lager på en massa prylar till sanslösa priser och gör plats för en hel del nyheter!

Vi lämnar upp till 60% rabatt. Fynda bland gitarrer, basar och förstärkare. Välj och vraka bland effektpedaler och tillbehör. Lägg vantarna på percussion och trumtillbehör till galet låga priser. Vi passar även på att göra oss av med demo ex, begagnade produkter, samt fioler och blåsinstrument som varit uthyrda till musikskoleelever.

Håll koll på vår REA-AVDELNING som uppdateras kontinuerligt med fler produkter.

Produkterna som vi rear finns i ett högst begränsat antal. Först till kvarn. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Gilla oss på vår Facebooksida: www.facebook.com/musikverkstan - där hjälper vi bl a till att sålla ut och presentera dom hetaste klippen från lagerrensningen!

Klicka här för att komma till vår REA-AVDELNING >>

Lagerrensning

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.